Udskiftning af døre og vinduer i Herning og omegn

Spar på varmeregningen med nye døre og vinduer

Ring for et uforpligtende tilbud på vinduer og døre 27 21 97 44

Medlem af Byg Garanti

Mange års erfaring

Høj service og ordholden

Nye vinduer og døre sparer på varmeregningen

Nye vinduer og døre kan være en virkelig god investering. Hvis dit hus er udstyret med utidssvarende og nedslidte vinduer, er der meget at spare på varmeregningen, ligesom komforten stiger mærkbart ved en udskiftning af vinduer. Endelig skal man ikke glemme det visuelle; et hus kan fremstå helt anderledes, hvis man skifter design, materialer og farver på vinduer og døre. Eksempelvis kan de fleste parcelhuse fra 70’erne få et spark ind i nutiden, hvis du får en udskiftning af vinduer.

Lad Tømrermester Søren Brødsgaard reparere eller udskifte dine døre og vinduer. Vi har mange års erfaring og er medlem af Byg Garanti.

Fordele ved udskiftning af døre og vinduer:

  • Spar penge på varmeregningen
  • Tilfører et godt indeklima
  • Visuelt kan nye vinduer og døre give din bolig nyt liv
  • Du udelukker støj udefra i højere grad end ældre vinduer og døre formår

Kontakt os for nærmere info omkring den bedste løsning for dit vedkommende. Ring enten på telefon 27 21 97 44 eller skriv i formularen.

Udskiftning af vinduer og døre i Herning og Ikast

Statens Byggeforskningsinstitut vurderer, at de fleste parcelhuse kan reducere varmeregningen med 25-30 pct. med de rette moderniseringer. Udskiftning af vinduer og døre rummer det største potentiale.

Moderne lavenergiruder og energisparende vinduesrammer betyder også en del for indeklimaet, og du får mindre dug på ruderne og færre blafrende stearinlys på de kolde og blæsende dage. Der er også andre gevinster at hente: Hvis du døjer med støj, kan moderne, støjdæmpende lydglas fjerne generne.

​Restaurering af vinduer og døre

Det er ikke altid, at nye vinduer er den bedste løsning. I gamle huse kan restaurering af de eksisterende vinduer være påkrævet. Vi har specialiseret os i at genskabe gammelt håndværk, så du bevarer det visuelle udtryk men sparer på varmeregningen.

Få rådgivning til valg af nye vinduer og døre

Der er mange overvejelser ved valg af nye vinduer og døre. Mahognirammer kan være flotte til visse hustyper, men vil du bruge tid på at oliere dem hvert år – eller vil du hellere have en vedligeholdelsesfri løsning?

Hvilken type energiruder ønsker du – og kan merprisen på den dyreste løsning tjenes ind på varmeregningen? Vinduerne skal passe til husets arkitektur – hvilket design passer til dit hus? Vi tager en grundig snak, så vi sammen bliver sikre på, at du træffer det rette valg.​​ Hvis du leder efter en tømrer i herning og har brug for sparring og vejledning, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for mere viden om nye vinduer og døre​

Hvis du kunne tænke dig mere information angående nye vinduer og døre, kan du kontakte os på telefon 27 21 97 44 eller skrive i formularen.

Vi udfører arbejde i Herning, Ikast og omegnen.

Eksempel på referencer

Klik her for flere referencer.

Nybygning

Læs mere

Vinduer og døre

Læs mere

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din tømreropgave

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 27 21 97 44 eller via formularen, hvis du vil have en uforpligtende snak om dit projekt.

Skriv til os

27 21 97 44