Tilbygning i træ

 

 

TILBYGNING I TRÆ

Få flere kvadratmeter med en tilbygning i træ. Læs meget mere om de forskellige muligheder herunder.

Ring for en uforpligtende snak i dag 27 21 97 44

 

 

Få en smuk tilbygning i træ

En tilbygning i træ kan give dit hus et nyt og moderne udtryk, og der er mange forskellige muligheder for at skabe en løsning, der ikke bare passer til dit hus, men forbedrer dit hus betragteligt.

Vi er specialister i tilbygninger af mange forskellige typer.

Vi hjælper dig med at få den type tilbygning, der passer allerbedst til dine ønsker og dit hus. Så uanset om du er nysgerrig på tilbygninger til gamle huse, ønsker dig en tilbygning i træ eller måske skal have en tilbygning i træ til dit murstenshus, så kan vi hjælpe dig godt gennem hele processen.

​Kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder

Tømrermester Søren Brødsgaard har stor erfaring med både om- og tilbygninger, og vi kommer gerne med forslag i processen.​

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder. Vi er specialister i tilbygninger i træ og opfører tilbygninger i hele landet. Ring enten på telefon 27 21 97 44 eller send en besked via kontaktformularen længere nede på siden.

Tilbygning i træ sort

Eksempel på referencer

Klik her for flere referencer.

Medlem af Byg Garanti

Mange års erfaring

Høj service og ordholden

Overvejer du en tilbygning i træ fremfor at købe nyt?

Er dit hus blevet for småt, eller har dine behov ændret sig med tiden?

Ofte kan overvejelserne gå på, om det smarteste er at købe nyt eller bygge til, hvis ens boligmæssige behov ændres.

Hvis ønsket er at prøve noget helt nyt, kan det selvfølgelig være en god idé at overveje mulighederne på boligmarkedet, men der er oftest rigtig gode og meget forskellige løsningsmuligheder i tilbygningsløsningen. Den mulighed har samtidig den fordel, at du kender dit nuværende hus indgående og ved præcist, hvad du mangler i de eksisterende rammer, så løsningen kan skræddersyes fuldstændig til dine behov.

Hvis du mangler et værelse, en forældreafdeling, et badeværelse mere, plads til et større køkken eller andet, kan det være en god idé at overveje en tilbygning til dit eksisterende hus.

Du bør samtidig benytte muligheden for at øge dit hus værdi med en tilbygning. En tilbygning i træ klæder rigtig mange forskellige hustyper, og en træ tilbygning til murstenshus er en meget fleksibel bygningstype, så den endelige løsning kan få det visuelle udtryk både ude og inde, som passer præcis til dine ønsker.

Nogle gange kan en ny skillevæg eller nedbrydelse af en eksisterende væg også frigive den plads, du har brug for.

Du er velkommen til at kontakte os for uforpligtende sparring og en snak om dine tanker, hvis du overvejer en tilbygning i træ eller en tilbygning i det hele taget. Vi er en tømrer i Herning, men vi er specialister i tilbygning i træ og kører i hele landet og opfører tilbygninger mange forskellige steder. Det er naturligvis også muligt at få en billig tilbygning i træ. Hvad koster en tilbygning i træ, spørger du måske. Det er meget forskelligt og kommer helt an på dine ønsker og behov. Kontakt os i dag, så kan vi give dig en præcis pejling på omfanget af dit projekt.

Tilbygninger til gamle huse

En tilbygning i træ til et murstenshus kan lette husets udtryk og gøre det mere moderne. En tilbygning af træ er knap så “tung” i dens visuelle udtryk som en murstenstilbygning, og træ er et meget langtidsholdbart materiale at bygge i som passer rigtig godt til klimaet herhjemme.

Samtidig så er tilbygninger i træ også en mere prisvenligløsning end en murstenstilbygning.

En tilbygning til et gammelt hus kan samtidig forøge dit hus værdi betydeligt, hvis den udføres og tænkes rigtigt.

Hvad koster en tilbygning i træ?

Det er naturligvis meget forskelligt og afhænger fuldstændig af dine ønsker, hvor meget en tilbygning i træ vil koste til dit hus. Ligesom det har betydning, hvor meget af arbejdet du selv ønsker og kan varetage, hvilke materialer du ønsker anvendt og så fremdeles.

Men for små og ukomplicerede tilbygninger vil prisen på en tilbygning i træ som hovedregel starte fra omkring 100-150.000 kroner. Meget små tilbygninger kan nogle gange være endnu billigere, men oftest vil niveauet starte heromkring.

Den præcise pris afhænger selvfølgelig helt og holden af størrelsen på byggeriet og ønsker for konstruktionen.

For større tilbygninger øges prisen for tilbygningen i træ naturligt alt efter omfang. Og priserne for tilbygninger, som involverer køkken og badeværelser er generelt dyrere end mere regulære rum, fordi der her skal flere fagekspertiser indover, ligesom der er flere processer i byggeriet at tage højde for. Tilbygninger til gamle huse kan også variere i pris, da det er forskelligt, hvor simpelt eller komplekst det er, at lave tilbygninger til gamle huse baseret på de originale huses særlige karakteristika. Gamle huse er opført under helt andre byggestandarder end i dag, og derfor er det lidt forskelligt, hvad vi konkret ser, når vi bygger tilbygninger til gamle huse.

Prisen på en tilbygning i træ kan således være fra 100.000 kroner og op opefter. Hvis der skal bygges en større tilbygning i træ på eksempelvis 40-50 kvadratmeter, kan prisen ligge i lejet 700.000 til 1.000.000 kroner, hvis tilbygningen også rummer køkkeninstallationer og andet eksempelvis.

Men det skal understreges, at det er meget forskelligt, hvad slutprisen bliver, og hvis du ønsker en billig tilbygning i træ, vil vi altid råde dig til at ringe til os, så vi kan give et mere præcist estimat på, hvad en tilbygning i træ vil koste for dig.

Skab den bolig, du drømmer om

Mange ældre boliger er bygget helt anderledes, end den måde, vi tænker bolig på i dag. Lysindfaldet begrænses af små vinduespartier, og højden til loften er måske for beskeden.

Hvis du drømmer om en mere lys og rummelig bolig, kan en tilbygning af træ gøre underværker og designes, så den løser lige præcis dit behov.

Der kan skabes virkelig smukke løsninger med eksempelvis en tilbygning i træ og glad.

Du er altid velkommen til at kontakte os for uforpligtende sparring. Vi hjælper også med tilbygning i træ til sommerhuset.

Nybygning

Læs mere

Vinduer og døre

Læs mere

Få inspiration til dit projekt: 4 fordele ved en tilbygning i træ

Når du overvejer at få lavet en tilbygning i træ til din bolig, er det vigtigste at overveje naturligvis, hvordan du bruger tilbygningen til at forbedre din boligs brugsværdi og æstetik så godt som mulig. Tilbygningen skal gerne løse et specifikt behov for dig på bedst mulig vis.

Samtidig med at bygge positivt på din boligs samlede visuelle udtryk.

En tilbygning i træ kan nemlig ofte bruges til at optimere din boligs udtryk. Du har sikkert allerede gjort dig nogle indledende tanker om, hvilket udtryk du drømmer om til din tilbygning, og vi er altid klar på en uforpligtende snak om, hvordan du bedst muligt kommer i mål med tilbygningen, så den både giver dig de ønskede yderligere kvadratmeter og samtidig løfter dit hus’ samlede visuelle udtryk.

Vi har bygget mange tilbygninger i træ og er specialister i træarbejde af enhver art.

En tilbygning i træ kan tage sig ud på mange forskellige måder.

For at give dit et indtryk af de forskellige muligheder gennemgår vi herunder nogle af de klassiske tilbygningsmuligheder.

1. Tilbygning i træ til murstenshus giver et opdateret udtryk

En af de mest brugte typer tilbygning i træ er den, der laves til eksisterende murstenshuse. Det skyldes naturligvis, at langt størstedelen af den danske husmasse for enkeltstående private hus består af murstenshuse. Men samtidig er det rigtig ofte også den bedste løsning at lave en tilbygning i træ.

En tilbygning i træ til et murstenshus kan give et betydeligt løft og tilføje “lethed” til din boligs udtryk. Murstenshuse kan, meget afhængig af deres individuelle konstruktion og særkende, have et lidt sat eller et småtungt udtryk, og her kan en tilbygning i træ til et murstenshus supplere med en lidt lettere visuel fremtoning.

Træ og træpaneler kan give stenbelægninger og -facader et lettere udtryk.

2. En tilbygning i træ er let at tilpasse i farver og udformning

En tilbygning i træ er et oplagt valg i mange tilfælde, fordi tilbygningens farve meget let kan tilpasses den resterende bolig.

Hvis du eksempelvis har et murstenshus, kan det mange gange klæde huset med en sort tilbygning i træ, fordi den mørke farve ikke “stjæler” fokus fra de farvede mursten og skaber et rodet billede. En tilbygning i sort træ er også oplagt, hvis du bor i et hvidkalket hus, så du skaber en klar og skarp kontrast mellem det eksisterende hvide byggeri og den moderne sorte tilbygning. Men en tilbygning i sort træ kan passe rigtig godt ind mange steder grundet den sorte farves gode samspil med mange forskellige farver og udtryk.

Mange vælger naturligvis også at lade træet stå frem på tilbygningen, fordi det naturlige udtryk i træet er med til at skabe et smuk ramme om livet i din bolig. Det er en måde at trække naturen lidt mere ind i boligen, og det kan for mange give boligen et behageligt, naturligt udtryk. Og samtidig så klæder træfacader bare rigtig ofte en eksisterende bolig, fordi det skaber en fin kontrast.

3. Tilbygninger til gamle huse øger brugsværdien

Rigtig mange ejere af ældre boliger får brug for at tilpasse boligens opbygning over tid. Mange vælter vægge og gentænker planløsningen, og ofte kommer tilbygninger i den forbindelse også i spil, når man leder efter en mere optimal opbygning af hjemmet.

En tilbygning i træ til gamle huse giver dig mulighed for at opdatere dit hus, så det passer præcis til dit behov.

Det kan være, at du drømmer om at opføre en forældreafdeling, få flere kvadratmeter i stuen, et mere rummeligt køkken med plads til hele den store udvidede familie eller har brug for flere værelser i forbindelse med familieudvidelse.

Der kan være mange årsager til at lave tilbygninger til gamle huse, fordi de er opført i en anden tid, hvor ønskerne til en bolig var andre, end de er i dag.

4. Tilbygning i træ med flad tag giver kontrast til sadeltaget

En klassisk dansk villa med sadeltag kan få en kraftig visuel opdatering ved at få den rette tilbygning i træ med flad tag koblet på sig. Hvis løsningen laves rigtigt, kan dit hus få et helt nyt og moderne udtryk. Ofte kan tilbygningen naturligvis løse det indvendige behov for at få flere kvadratmeter, men den kan også bruges til at skabe nye rum og terrassemuligheder i haven, fordi der arbejdes nye vinkler ind i haven. En tilbygning i træ med fladt tag giver således både flere kvadratmeter, og hvis en tilbygning i træ med flad tag laves rigtigt, giver den også dit hus et opdateret udtryk og løse “problemer” både ude og inde.

Kan I hjælpe med en billig tilbygning?

Ja, det kan vi godt 🙂

Men vi ser altid på det fulde billede, når vi taler med dig om, hvilken pris din tilbygning i træ ender på. For vi bygger altid kvalitetstilbygninger, og det er naturligvis muligt at bygge en billig tilbygning, men det kommer helt an på dine ønsker til tilbygningen. Hvor stor den skal være, hvor kompliceret den er i sin konstruktion og så videre. Vi vejleder dig altid, så du får den tilbygning, der passer allerbedst til dig baseret på dine behov og ønsker til funktionalitet, pris med mere. Så hvad koster det at lave en tilbygning, og hvad koster en tilbygning på 50 kvm eksempelvis? Det er meget forskelligt. Lidt længere oppe på siden her kan du læse lidt nærmere om, hvad en træ tilbygning koster at opføre. Det er også muligt at lave en tilbygning med fladt tag eller en tilbygning i træ til et sommerhus, så du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit specifikke tilbygningsprojekt.

Tilbygning tilpasset dine ønsker

En tilbygning til din bolig kan gøre underværker for boligens funktionalitet og evne til at opfylde dine konkrete behov i hverdagen. Samtidig er en tilbygning en simpel måde at løse nye boligbehov på. Du bliver boende i vante rammer, samtidig med, at du får opfyldt ønsker til forbedringer af din bolig. Det gør en tilbygning til et oplagt valg, når du gerne vil realisere nye boligønsker. Og hvad koster en tilbygning så? Der kan ikke gives en endegyldig pris på en tilbygning. Det afhænger fuldt og helt af, hvad du ønsker dig i din tilbygning. Der er forud for igangsættelsen med opførelsen af tilbygningen mange muligheder for at tilpasse tilbygningen til dine ønsker for såvel indretning, omfang og materialevalg som pris.

Tilbygninger fås i et utal af udformninger. Nogle helt små til blot eksempelvis at bygge et ekstra værelse på huset, mens andre tilbygninger er mere omfattende og bruges til helt at gentænke boligens opbygning. Det kan eksempelvis være tilfældet, hvis familien ønsker en større stue, så kan der bygges en nye leverumsafdeling, som samtidig gør det muligt at inddrage boligkvadratmeterne fra den eksisterende stue til andre formål i huset. Eksempelvis en ny børne- eller forældreafdeling eller andet.

Det er det, der gør tilbygninger til en oplagt mulighed at overveje, hvis dine boligbehov ændres. Tilbygninger kan tilpasses fuldstændigt til dine ønsker og behov.

Kontakt os i dag, hvis du skal have en tilbygning i træ

Hvis du er nysgerrig på de forskellige muligheder, er du altid velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular for en uforpligtende dialog om dit projekt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din tømreropgave

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 27 21 97 44 eller via formularen, hvis du vil have en uforpligtende snak om dit projekt.

Skriv til os

27 21 97 44