Erfaren totalentreprenør og hovedentreprenør

Vi styrer dig sikkert i mål til den aftalte tid

Få et uforpligtende tilbud på 27 21 97 44

Medlem af Byg Garanti

Mange års erfaring

Høj service og ordholden

Skal du have hjælp til din totalentreprise eller hovedentreprise? Få et uforpligtende tilbud

Tømrermester Søren Brødsgaard er en erfaren totalentreprenør, som kan hjælpe dig med ethvert byggeprojekt uanset størrelse og omfang.

Vi har betydelig erfaring i at hjælpe både private og virksomheder med store byggeprojekter og totalentrepriser. Vi har den nødvendige knowhow til at drive dit projekt sikkert frem både byggefagligt og til at indhente nødvendige godkendelser og varetage de øvrige dele af processen.

Vi samarbejder med de bedste underentreprenør med hver deres specialer. Og vi samarbejder kun med de, der gang på gang har bevist, at de leverer høj kvalitet til den aftalte tid og pris.

Derfor kan I trygt overlade jeres totalentreprise eller hovedentreprise til os.

Så sikrer vi, at I kommer rigtig godt i mål.

Eksempler på totalentrepriser:

Vi har blandt andet håndteret følgende totalentrepriser.

  • Opførelse af rækkehuse
  • Opførelse af private huse
  • Opførelse af sommerhuse
  • Opførelse af kontorbygninger og større byggerier

Nedenfor kan du se eksempler på nogle af vores større byggeprojekter.

Vi kan både hjælpe dig med totalentreprise, hovedentreprise og som fagentreprise og har erfaringen i både at være styrende på hele byggeprojektet og tage ansvaret for de dele heraf, som berører vores tømrerfaglige ekspertise. Vi er en tømrer i Herning med et meget bredt og udtømmende erfaringsgrundlag, så vi kan hjælpe med både helt store og mindre projekter.

​Kontakt os i dag, hvis du ønsker uforpligtende sparring på dit byggeprojekt uanset størrelsen heraf.

Vi giver gerne gode råd med på vejen, så du får den samarbejdspartner, du drømmer om.

Ring på telefon 27 21 97 44 eller skriv i formularen nederst på siden.

Eksempel på referencer

Klik her for flere referencer.

Totalentreprenør i Herning – dækker hele Jylland

Tømrermester Søren Brødsgaard er en erfaren samarbejdspartner for dig, der leder efter en totalentreprenør til større projekter i Midtjylland og i øvrigt i Jylland.

Vi er vant til at håndtere både mindre, mellemstore og store totalentrepriser fra start til slut og har ekspertisen til at drive din entreprise sikkert frem i alle dele af processen.

Mange bygherrer kommer til os, når de allerede har en klar idé om det forestående projekt, men vi kan også hjælpe i denne indledende klarlæggelse af byggeriets form, omfang og type. I den efterfølgende projektering og planlæggelse af byggeriet hjælper vi med at få hele totalentreprisen planlagt med en klarlagt tidsplan og planlægning af de enkelte faser med tilkobling af specialister, der skal være klar på forskellige tidspunkter i byggefasen.

Totalentrepriser med fokus på ordentlighed og overholdte tidsplaner

Hvis du som bygherre vælger os som totalentreprenør, er du sikret en erfaren samspiller, som sætter en ære i at levere som aftalt. Både på prisen og til den aftalte tid.

Vi har stor erfaring med at håndtere totalentrepriser for mange forskellige typer af bygherrer fra den enkelte ejendomsudvikler til større selskaber. Vi ved, hvordan dialogen håndteres med de nødvendige myndigheder, når det er relevant for projektet, ligesom vi har stor ekspertise i at planlægge en totalentreprise, så den kører på skinner fra start til slut i samarbejde med vores mange samarbejdspartnere.

Vi har mange års erfaring som totalentreprenør. Derfor har vi også oparbejdet samarbejdsrelationer til mange forskellige underentreprenører, som vi er vant til at samarbejde med. Og som vi ved, leverer som aftalt og fagligt på et højt niveau og til rette tid.

Vi er en totalentreprenør med base i Herning, men vi agerer også totalentreprenør i Århus og andre steder i Jylland, hvis og når vi mener, at vi er den rette samarbejdspartner for dig. Hvis du har et projekt på Fyn eller Sjælland er du også velkommen til at kontakte os. Ofte kan vi tilbyde et skarpt prissetup sammenlignet med totalentreprenører på Sjælland.

Vi er også hovedentreprenør

Ligesom vi har stor erfaring som totalentreprenør, har vi også mange projekter i bagkataloget, hvor vi har været hovedentreprenør for en bygherre, som selv har stået for store dele af projekteringen af et byggeprojekt.

Når vi varetager hovedentrepriser for bygherre, som kommer med et klarlagt projekt og eventuelt også med færdige tegninger af byggeriet og klare ønsker for tidsplanen, indgår vi i dialogen med bygherre om de præcise ønsker for samarbejdet. Når vi er hovedentreprenør, sørger vi med sikker hånd for, at den fastlagte plan og de definerede ønsker føres effektivt ud i livet.

Vi sørger for, at alle regler og love overholdes, og vi har ekspertisen til at definere, hvilke eksperter der skal kobles på byggeriets forskellige faser, så det færdige resultat og byggeprocessen bliver så effektiv som overhoved mulig. Så du står tilbage med det byggeri, du ønsker dig til aftalt pris og i god tid.

Uanset om vi varetager en entreprise som hovedentreprenør, totalentreprenør eller fagentreprenør, får du med Tømrermester Søren Brødsgaard en sikker hånd på entreprisen.

Vi har i en årrække haft en lang række meget forskelligartede entrepriseopgaver i hele Jylland. Og ofte er den erfaring guld værd, fordi det er svært helt at kende de forskellige delprocesser af forskellige entrepriseformer, før man konkret har stået i det.

En entreprise er nemlig ikke bare en entreprise. Der er stor forskel på, om der skal opføres et større rækkehusprojekt, et erhvervsbyggeri eller opføres større byggerier af anden art. Alle forskellige byggerityper har deres særkende og særlige opmærksomhedspunkter. Derfor vurderer vi også altid, om vi er den rette samarbejdspartner for dig, når du henvender dig til os med en større entrepriseopgave. Og vi kender altid en anden aktør, vi kan henvise dig til, hvis det viser sig, at en anden totalentreprenør passer bedre til opgaven end os.

Kontakt os i dag, hvis du leder efter en erfaren totalentreprenør eller hovedentreprenør

Telefonen er altid åben på 27 21 97 44, hvis du ønsker en uforpligtende dialog om din totalentreprise eller din hovedentreprise.

Nybygning

Læs mere

Vinduer og døre

Læs mere

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din tømreropgave

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 27 21 97 44 eller via formularen, hvis du vil have en uforpligtende snak om dit projekt.

Skriv til os

27 21 97 44