Tagarbejde i Holstebro, Ikast, Herning og omegn – og København

Trænger taget til en kærlig hånd? Vi har kompetencerne!

Ring for et uforpligtende tilbud på tagarbejde 27 21 97 44

Medlem af Byg Garanti

Mange års erfaring

Høj service og ordholden

Giv din bolig nyt liv med nyt tag

Et tag holder ikke evigt, og mange eternittage på parcelhuse fra 1960’erne og 1970’erne synger på sidste vers. Levetiden for et eternittag er typisk 40-60 år, mens et tegltag kan holde 60-100 år. Flade tage med tagpap kan holde op mod 50 år, hvis de er løbende vedligeholdt. Taget betyder selvsagt meget for husets værdi og husets sundhedstilstand. Selv små utætheder kan medføre råd og fugtskader i husets konstruktion.

Få Tømrermester Søren Brødsgaard til at reparere eller lægge nyt tag på din bolig, uanset om du bor i Holstebro, Herning, Ikast eller omegn. Vi kører ligeledes til København. Vi har mange års erfaring og er selvfølgelig medlem af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed.

Hvorfor få nyt tag?

  • Det nye tag vil leve op til nutidens energikrav og dermed reducere varmeregningen betydeligt
  • Et nyt tag der lever op til samtlige nutidige lovkrav vil medvirke til et optimalt indeklima
  • Et nyt tag giver boligen et betydeligt æstetisk løft
  • Boligens værdi overstiger ofte omkostningerne ved at få lagt et nyt tag

Er du i tvivl om hvilket tag der vil passe stilen og yderligere være det mest optimale valg, så kontakt os for en konstruktiv dialog – det er gratis og uforpligtende.

Ring enten på telefon 27 21 97 44 eller skriv i formularen.

Et nyt tag er vigtig investering – vi hjælper dig igennem

Skal det gamle tag erstattes med et nyt tag mage til? Eller vil du bruge muligheden til at ændre husets udseende? Du skal være opmærksom på en eventuel kommunal lokalplan, der kan indeholde regler for såvel farve- som materialevalg på dit tag. Men hvis eventuelle regler er overholdt, er der stadig mange mulige overvejelser. Skal du have et helt nyt tag, eller vil du have et nyt tag lagt oven på det gamle? Skal det flade tag forblive fladt, eller vil du have hældning på? Vi hjælper dig til at træffe den rette beslutning inden for den lovmæssige og økonomiske ramme.

Et nyt tag er en stor investering, og du kan ligeså godt udnytte mulighederne for ændringer, hvis det giver mening. Vi har mange års erfaring fra mange typer tagprojekter, og vi bidrager gerne med vores ideer, hvis du ønsker det.

Gratis rådgivning og tilbud ifm. tagarbejde

Kontakt os hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi står altid klar på telefon 27 21 97 44. Du er også velkommen til at sende os en besked i formularen.

Eksempel på referencer

Klik her for flere referencer.

Nybygning

Læs mere

Tagarbejde

Læs mere

Vinduer og døre

Læs mere

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din tømreropgave

Hvis du vil vide mere om vores tømrerarbejde, er du velkommen til at kontakte os på telefon 27 21 97 44 eller via formularen.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

27 21 97 44