Nybyggeri i Herning og omegn

Tømremester Søren Brødsgaard har mange års erfaring med nybyg af enhver art

Ring for et uforpligtende tilbud på din tømreropgave 27 21 97 44

Medlem af Byg Garanti

Mange års erfaring

Høj service og ordholden

Et træhus er et fint alternativ til mursten

Det er næsten kun en smagssag at vælge mellem et nyt hus i mursten eller et i træ. Der er ikke så store forskelle i den daglige brug, som nogle myter indikerer. Et træhus er ikke mere ”åndbart” eller miljøvenligt end et murstenshus, og indeklimaet i et træhus er i lighed med murstenshuset helt afhængig af udluftning og isolering. Dog kan du spare en anelse på varmeregningen i et træhus, fordi kulden fra murstenene kan kræve en lidt højere temperatur i rummene, før det føles behageligt.

Et træhus kræver lidt mere vedligehold end et almindeligt murstenshus – men ikke mere vedligehold end et pudset murstenshus. Mellem hver femte eller tiende år skal træhuset behandles, men til gengæld er det et arbejde, de fleste selv kan klare. Det er også ret ukompliceret at skifte et bræt og male, hvorimod skader i murværk som oftest kræver en professionel håndværker.

Et træhus er et billigere alternativ

Ifølge ejendomsmæglerne holder et træhus ligeså fint prisen som et murstenshus, hvis det er fornuftig vedligeholdt. Det er ofte lidt billigere at bygge i træ end i sten.

Valg af træsort betyder meget for såvel vedligehold som villaens udseende og samspil med omgivelserne. Vi kommer gerne med gode råd, så du træffer de rette valg.

Vi bygger alt fra haveskure til villaer

Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor. Tømrermester Søren Brødsgaard kan hjælpe dig, hvis du skal have lavet et nybyggeri i Herning eller vil have bygget et haveskur, en pavillon, en carport, en overdækket terrasse eller en helt ny villa.

Kontakt os hvis du leder efter en tømrer i Herning og omegn og vil have rådgivning til et potentielt nybyggeri – det er gratis og ganske uforpligtende. Vi kører også til både Århus og København og bygger nyt.

Ring enten på telefon 27 21 97 44 eller send os en besked.

Eksempel på referencer

Klik her for flere referencer.

Nybygning

Læs mere

Vinduer og døre

Læs mere

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din tømreropgave

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 27 21 97 44 eller via formularen, hvis du vil have en uforpligtende snak om dit projekt.

Skriv til os

27 21 97 44