• Tømrermester i Herning, Ikast og omegn

    - Tagarbejde i København

Nybygning af din bolig i Herning og omegn

Tømremester Søren Brødsgaard har mange års erfaring i nybygning

 Medlem af Byg Garanti

 Mange års erfaring

 Høj service og ordholden

Et træhus er et fint alternativ til mursten

Det er næsten kun en smagssag at vælge mellem et nyt hus i mursten eller et i træ. Der er ikke så store forskelle i den daglige brug, som nogle myter indikerer. Et træhus er ikke mere ”åndbart” eller miljøvenligt end et murstenshus, og indeklimaet i et træhus er i lighed med murstenshuset helt afhængig af udluftning og isolering. Dog kan du spare en anelse på varmeregningen i et træhus, fordi kulden fra murstenene kan kræve en lidt højere temperatur i rummene, før det føles behageligt.

Et træhus kræver lidt mere vedligehold end et almindeligt murstenshus – men ikke mere vedligehold end et pudset murstenshus. Mellem hver femte eller tiende år skal træhuset behandles, men til gengæld er det et arbejde, de fleste selv kan klare. Det er også ret ukompliceret at skifte et bræt og male, hvorimod skader i murværk som oftest kræver en professionel håndværker.

Et træhus er et billigere alternativ

Ifølge ejendomsmæglerne holder et træhus ligeså fint prisen som et murstenshus, hvis det er fornuftig vedligeholdt. Det er ofte lidt billigere at bygge i træ end i sten.

Valg af træsort betyder meget for såvel vedligehold som villaens udseende og samspil med omgivelserne. Vi kommer gerne med gode råd, så du træffer de rette valg.

Vi bygger alt fra haveskure til villaer

Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor. Tømrermester Søren Brødsgaard kan hjælpe dig, hvis du vil have bygget et haveskur, en pavillon, en carport, en overdækket terrasse eller en ny villa.

Kontakt os hvis du vil have rådgivning til et potentielt nybyggeri - det er gratis og ganske uforpligtende. Ring enten på telefon 27 21 97 44 eller send os en besked.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din tømreropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi kan også hjælpe dig med følgende tømreropgaver: